Català Castellano
     
Bar Restaurant Lo Tastet de Alcoletge cocina artesanal, especialistas en bodas y banquetes
     
 
Qui som
Cuina
Sales
Història
Carta / Menú
Contacte


Avís legal

 
     

Cuina

La gastronomia artesanal d’acurada elaboració és el concepte que millor defineix la cuina de Lo Tastet d’Alcoletge. La nostra dedicació als banquets no ens impedeix, en absolut, oferir la millor qualitat als nostres plats. Al llarg dels anys han estat els clients els que han donat la nostra millor carta de presentació.

I una prova d’això és el nostre ternasco, al qual dediquem una cocció elaborada superior als noranta minuts. El condiment del ternasco replet de secrets personals, i al qual no li falta el brou de l’àvia, han convertit aquest plat en un producte estrella i competitiu.

Els caragols a la llauna i a la gormanda són altres especialitats que Lo Tastet prepara amb una acurada elaboració. Fidels a una preparació gairebé ancestral i tal com feien els nostres avis, els caragols s’elaboren no amb menys de vint-i-cinc minuts i cuidant al màxim els moments de condimentació.

El bacallà a l’all i l’esqueixada de bacallà són dues particularitats més del nostre restaurant. Les torrades amb autèntics embotits ibèrics portats especialment de Badajoz també resumeixen la nostra capacitat en l’oferta de plats especials.

Les tapes són una altra de les varietats que ens distingeixen. Malgrat que la majoria es preparen previ encàrrec, destaquen els bunyols de bacallà, les croquetes d’ou i una àmplia gamma de truites.

Els nostres orígens extremenys ens permeten cuinar, en ocasions, la mítica caldereta extremenya i el pastís de l’àvia. 


Ensaladas

Esqueixada de bacallà