Català Castellano
     
Bar Restaurant Lo Tastet de Alcoletge cocina artesanal, especialistas en bodas y banquetes
     
 
Qui som
Cuina
Sales
Història
Carta / Menú
Contacte


Avís legal

 
     

La nostra història

La nostra experiència professional en el sector de l’hostaleria a Lleida és el nostre millor aval. Possiblement el prestigi del nostre negoci va sorgir de l’antic Bar Viladric, situat prop de la rambla Ferran de la ciutat de Lleida durant els anys vuitanta.

Els esmorzars, les tapes casolanes i els aperitius del Bar Viladric es van fer famosos entre amplis sectors de la societat lleidatana. Qui no coneix els nostres bunyols de bacallà, les croquetes o les varietats de truites? Aviat vam aconseguir una clientela fidel que apreciava la nostra gastronomia artesanal.

Després d’una petita remodelació, la família Bautista Bollo va obrir molt a prop d’allí un nou local a la Baixada de la Trinitat, a la capital del Segrià, i que ja vam batejar com Lo Tastet.

Malgrat que manteníem una clientela incondicional, aviat el local se’ns va quedar petit i vam decidir traslladar-lo a l’actual restaurant, a la localitat d’Alcoletge, ja que ens permetia ampliar els nostres serveis i línies de negoci sense perdre gens ni mica la nostra filosofia de cuina tradicional i artesana.

 


familia Bautista Bollo